За ЕСТЕЛ

ЕEСТЕЛ ООД е изцяло частна българска фирма.

От основаването си през 1995 г., фирмата специализира в областта на телекомуникационните решения – разработка, производство, продажба, монтаж, системно интегриране и техническа поддръжка на телекомуникационно оборудване, обучение и консултации.

Днес ЕСТЕЛ ООД е доверен партньор на доставчици, предприятия и на правителството в България, осигурявайки решения за предоставяне на глас, данни и видео услуги за крайните потребители.

Кариери

Структурата на ЕСТЕЛ ООД гарантира обслужване на клиентите ни по възможно най-добрия начин по време на целия процес – от предварителните консултации до обновяването на вече изградени комуникационни мрежи.

Фирмата разполага с цялото необходимо техническо обезпечение – професионално оборудване за тестове и анализ за всички предлагани видове решения.

За нуждите на фирмата работят също така и много специалисти от други фирми и организации.

Служителите на ЕСТЕЛ ООД притежават разрешение за работа с класифицирана информация и право на достъп до зони с ограничен достъп.

Предлаганите услуги и изделия се базират на последните технологични решения и компоненти, осигурени от световните лидери в сферата на телекомуникациите.